dinsdag 26 januari 2010

Winter 2010



Even een mooie winterfoto van het Bildt.
Wat een fantastische dag was het vandaag met volop zon en dan dat prachtige winterlandschap.
Wel jammer, dat we - behalve op de ijsbaan - met zoveel vorst toch niet kunnen schaatsen. Ik heb vandaag een eind gewandeld en toen gezien, dat de Blikvaart er toch zo slecht nog niet bijligt, dus wie weet...
We hebben de hele februari maand nog voor de boeg.....


Wat een geluk, dat ik de nieuwe berichteneditor heb ontdekt. In ieder geval meer mogelijkheden voor het bewerken van je berichten en vooral ook het bewerken van de foto's.
Ook kun je een  jump-break invoegen,  een functie waarmee je uitvouwbare samenvattingen van je bericht in je blog kunt zetten. Hierdoor verschijnen langere berichten als een inleiding met een link naar "meer lezen", zie voorbeeld hieronder

Je kunt eenvoudig rechtstreeks vanuit de berichteditor jump breaks in je blogberichten zetten zonder de HTML te hoeven wijzigen. Eerst moet je bepalen waar je de jump break in het bericht wilt invoegen, waarna je de cursor op die positie plaatst.


Nadat je de muiscursor op het overgangspunt hebt gezet, klik je op het pictogram Jump break invoegen in de werkbalk.

Als je op het pictogram rechts boven in de werkbalk klikt, wordt er een grijze balk op de plaats van de cursor ingevoegd. Deze balk geeft aan waar het bericht zal worden onderbroken. Je kunt de balk verder slepen, zodat je deze na invoeging altijd nog kunt verplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten